مشاهده خبر

سه شنبه 12 اردیبهشت 1402

بررسی نظام مسائل فرهنگیان و کارگران

برنامه جهان آرا در پخش دوشنبه شب خود با دعوت از رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به مسائل و مشکلات حوزه فرهنگیان و کارگران پرداخته است.

0

به گزارش روابط عمومی شبکه افق، حمیدرضا حاجی بابایی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در برنامه جهان آرا گفت: وزارت آموزش و پرورش در اولویت دولت‌ها و دولتمردان ما نیست؛ مثلا آن مایه‌ای که دیروز برای وزیر صمت گذاشتند، آیا حاضرند برای وزارت آموزش و پرورش بگذارند؟ آموزش و پرورش، بی ثبات‌ترین وزارتخانه از نظر مدیریتی است.

وی افزود: معتقدم وزارت آموزش و پرورش باید با وزارت نفت ادغام شود تا پول و بودجه در اختیار این وزارتخانه قرار بگیرد. مشکلات آموزش و پرورش، مدیریت و بودجه هستند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یکی از راهکارهایی که در سند تحول آموزش و پرورش ذکر شده، رتبه‌بندی معلمان است البته این سند دارای 141 راهبرد است. دانشگاه فرهنگیان، راهبرد دیگری است که اجرایی شده ولی هنوز کار را آنطور که باید جلو نبرده است. وقتی دولت تغییر کرد، کسی را رئیس دانشگاه فرهنگیان منصوب کردند که مخالف‌ترین فرد با تاسیس این دانشگاه بود!

وی ادامه داد: اکثریت قریب به اتفاق معلمان ما با نظام مشکلی ندارند، ولی از دست سیستم مدیریتی عصبانی هستند. معلم‌هایی هستند که سر ما داد می‌زنند ولی داخل کلاس، حق مطلب را ادا می‌کنند و وظیفه‌شان را انجام می‌دهند.

حاجی بابایی خاطرنشان کرد: به اندازه یک سر سوزن در دولت آقای رئیسی، در انتخاب وزیر آموزش و پرورش دخالت نداشتم، به من زنگ هم زدند، ولی نظر مثبت ندادند. آقای نوری وزیر محترمی بود ولی حتی یک مورد خواسته من را انجام نداد و مشورت من را قبول نکرد، اصلا به او سفارش کرده بودند من را نبیند.

وی توضیح داد: در مجلس نشستیم و قانون مصوب کردیم برای نظام رتبه بندی معلمان، ولی بلایی سر این قانون آوردند که با اصل آن تفاوت داشت، 18 ماه نگه داشتند و آیین نامه مربوط به آن را ننوشتند. آمدند گفتند معلمی که 16 سال است سابقه دارد، باید امتحان بدهد تا به او پول بدهیم، کجای این مملکت امتحان می گیرند تا پول بدهند؟ مشکل معلمان مهر آفرین را حل کردیم، باز هم گفتند چون مهرماه تصویب شده، پس یک سال دیگر طول می کشد تا به آنها پول بدهیم. نان را می دهند بخورند، ولی می زنند در گِل که دیگر هیچ مزه ای ندارد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در مورد مقوله شفافیت رای نمایندگان یادآور شد: من به شفافیت اعتقاد دارم ولی حد و حدود آن باید مشخص باشد؛ برخی تصمیم های مجلس سطح امنیتی دارد. نماینده را بگذارید که پیش خودش و خدایش رأی بدهد و تاثیر داشته باشد بهتر است یا جایی که تحت فشار نظرش جابجا شود؟

وی در مورد حواشی اخیر نمایندگان در مورد دریافت خودرو گفت: به نماینده ای که بحث 75 شاسی بلند را مطرح کرده بود گفتم قضیه چیست؟ می توانم لیست را ببینم؟ گفت «نه». من خودروی شاسی بلند نگرفته ام و اطلاعی هم ندارم که آیا کسی گرفته است یا نه. قوه قضائیه و همه کسانی که مسئولیت دارند الان این مسئله را پیگیری کنند، اگر واقعیت دارد، مقصران را بگیرند و اگر شایعه است، شایعه ساز را بگیرند.

حاجی بابایی در مورد مقوله حقوق کارگران تاکید کرد: با افزایش حقوق ثابت 20 درصد برای کارمندان دولت چندان موافق نبودم. نظر مجلس، در نظر گرفتن کف حقوق 8 میلیون برای کارگران بود ولی نظر دولت 7 میلیون بود. افزایش 27 درصدی حقوق کارگران رضایت آنها را در پی نداشته زیرا در حقوق های پایین به چشم نمی آید و با تورم موجود، کارساز نیست.

وی در پایان ضمن توضیح بیشتر در مورد نظامات حقوقی کشور خاطرنشان کرد: بخشی از افزایش حقوق با رقم ثابت برای حقوق های بالا، با مالیات جبران شد ولی پیشنهاد اصلی ما، افزایش پلکانی حقوق است. به رئیس جمهور گفتم نظام پرداخت حقوق در کشور به بن بست رسیده و قابل اصلاح نیست، باید از نو آن را بنا کرد.

آخرین اخبار

برای تاریخ، نگاهی به تاریخچه عملیات‌های دفاع مقدس بازخوانی تاریخ معاصر عراق در مستند «عراق نابودی یک ملت» پوکی استخوان، بیماری قرن سلاح‌های شناختی کشنده‌تر از سلاح جنگی تعدد مراکز تصمیم‌گیری و سردرگمی در سیاست‌گذاری علمی رشد صنعت نوشت‌افزارهای ایرانی در رقابت با محصول خارجی آرامش ذهن کودکان در طب سنتی فرار به سمت نجات! با خشکی پوست در پاییز چه کنیم؟ مشکلات دارو همچنان گریبان‌گیر کشور دستِ پُر ایران در دیپلماسی عمومی رخدادی فرامتن در شبکه افق «جان وطن» در شبکه افق/ حال و هوای دفاع مقدس در مستندها روایت عجیب و غریب فیلم‌های هالیوودی از پیامبران آخرالزمان در بازی‌های ویدیویی دروغ‌پراکنی در شبکه‌های اجتماعی چه بلایی سر ما می‌آورد؟ اختناق رحم؛ ترسناک ولی با درمانی ساده نگاه نادرست به ایمنی در ایران وارونه‌نمایی سفر رییس جمهور به نیویورک تراژدی 40 ساله یک ملت و کشور یک پرده از سینمای جنگ در شبکه افق خاطرات مدیرکل در مستندی از شبکه افق طرح پزشک خانواده از آغاز تاکنون درمان نازایی با طب سنتی گفتمان سلطنت طلب در ایران جایگاهی ندارد فرهنگستان برای زبان فارسی چه کرده است؟ یائسگی زودرس در بانوان و تدبیر طب سنتی تدابیر طب سنتی برای درمان ناتوانی قوای جنسی «سوران» به افق می‌آید بررسی نهضت احیای واحدهای اقتصادی در «عیار» شبکه افق لاستیک هم کالای سرمایه‌ای شد! اروپایی‌های همیشه بد عهد یاد شهدای حرم شاه چراغ در مستندهای شبکه افق/ باکس‌های مستند افق رنگ و بوی دفاع مقدس می‌‎گیرند تدبیر رهبری محاسبه طراحان اغتشاش را بر هم زد درمان دردهای عضلانی با طب سنتی از نهضت سوادآموزی تا پزشکی! چرا روایت‌ رسانه‌های ضدایرانی باورپذیر می‌شود؟! اهمیت مراقبت از پوست در طب سنتی داستان «ولایت عشق» در افق بیمه‌ای رایگان یا با حداقل قیمت برای همه ایرانی‌ها همراه با شبکه افق به دنبال «گمشده‌ای که پیدا بود» تصویرسازی «قطعه‌ای از بهشت» در شبکه افق «قرار روز شانزدهم» با مردی که حلب آزادی‌اش را مدیون اوست نگاهی متفاوت به جنگ در مستند «سیزده پنجاه و نه» ورزش، بهترین تدبیر برای سلامت انسان وظیفه برخی بانک‌ها تعطیل کردن واحدهای صنعتی است! بررسی چرایی کاهش عرضه و رکود مسکن در تهران انرژی‌زاها مخل زندگی زناشویی و باروری! جریمه‌های دیرکرد تسهیلات بانکی کجا می‌رود؟ درگیری ارمنستان – آذربایجان به ضرر ایران است!

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها