مشاهده خبر

دو شنبه 8 خرداد 1402
360 درجه

رویای آمریکایی در بازی‌های رایانه‌ای

برنامه «360 درجه»، شنبه این هفته با موضوع رویای آمریکایی در بازی از شبکه افق پخش شد.

2

داستان مهاجرت به آمریکا از اوایل قرن بیستم و در میان مردم اروپای شرقی رواج پیدا کرد؛ آمریکا جایی برای داشتن یک زندگی عالی و مجلل برای مهاجران ترسیم شد و سپس رویای زندگی در آمریکا در میان مردم کل جهان منتشر شد.

موضوع برنامه یکشنبه، درباره رویای آمریکایی در بازی‌های رایانه‌ای بود و مجری برنامه سه بازی خیلی معروف را که این موضوع را به خوبی به تصویر کشیده‌اند معرفی و تحلیل کرد.

مجموعه بازی GTA، محصول شرکت راک استار است و در بعضی از نسخه‌هایش به صورت خیلی واضح اعتراض خود را نسبت به بر باد رفتن رویای آمریکایی نشان داده است. شخصیت اصلی بازی یک کهنه سرباز اروپای شرقی است که در واقع نماینده تمام مهاجران آمریکایی است که یکی مانند رومن پسر عمویش در باغ سبز به آنها نشان داده و وقتی وارد آن کشور می‌شوند، خبری از آن باغ گل و بلبل نمی‌بینند.

بازی مافیای 2 که در سال 2010 که توسط شرکت «2k» منتشر شده، یکی دیگر از بازیهاییست که رویای آمریکایی را به صورت دو قبضه نقد کرده است.

شخصیت اصلی این بازی یک سرباز ایتالیایی آمریکاییست که بعد از دو سال جنگ، مجروح و خسته به شهر پر از فساد و اختلاف طبقاتی بر میگردد و پس از تلاش بی وقفه برای تامین زندگی مجبور میشود به یک گروه مافیایی ملحق شود.

این بازی دو ویژگی خیلی مهم دارد، ویژگی اول آن اشاره تاریخی به ماجراهای واقعی است و بازیکن حس میکند در آمریکای بعد از جنگ جهانی دوم بازی میکند و ویژگی دوم این است که مخاطب را به طور کلی از رویای آمریکایی نا امید میکند.

بازی آخرین بازمانده از ما، که سازنده آن «نیل دراکمن»، یک مهاجر اسرائیلی به آمریکاست و در این محصول تلاش میکند همچنان چهره زیبای رویای آمریکایی متلاشی شده را حفظ کند و  به گفته وی  این بازی یک نامه عاشقانه به آمریکاست.

این بازی در سال 2013 منتشر شد و سال 2023 براساس سریالی که از آن ساخته شد، روی  زبانها افتاد.

داستان آخرین بازمانده از ما، قصه شیوع یک عفونت قارچی هست که بر اثر آن آدمها به زامبی تبدیل میشوند و قهرمان بازی ماموریت پیدا میکند که یک دختر 14 ساله را پیدا کند که بدنش نسبت به آن قارچ مقاوم است، سپس خون او را بگیرد و از آن یک واکسن تهیه کند.

آخرین اخبار

برای تاریخ، نگاهی به تاریخچه عملیات‌های دفاع مقدس بازخوانی تاریخ معاصر عراق در مستند «عراق نابودی یک ملت» پوکی استخوان، بیماری قرن سلاح‌های شناختی کشنده‌تر از سلاح جنگی تعدد مراکز تصمیم‌گیری و سردرگمی در سیاست‌گذاری علمی رشد صنعت نوشت‌افزارهای ایرانی در رقابت با محصول خارجی آرامش ذهن کودکان در طب سنتی فرار به سمت نجات! با خشکی پوست در پاییز چه کنیم؟ مشکلات دارو همچنان گریبان‌گیر کشور دستِ پُر ایران در دیپلماسی عمومی رخدادی فرامتن در شبکه افق «جان وطن» در شبکه افق/ حال و هوای دفاع مقدس در مستندها روایت عجیب و غریب فیلم‌های هالیوودی از پیامبران آخرالزمان در بازی‌های ویدیویی دروغ‌پراکنی در شبکه‌های اجتماعی چه بلایی سر ما می‌آورد؟ اختناق رحم؛ ترسناک ولی با درمانی ساده نگاه نادرست به ایمنی در ایران وارونه‌نمایی سفر رییس جمهور به نیویورک تراژدی 40 ساله یک ملت و کشور یک پرده از سینمای جنگ در شبکه افق خاطرات مدیرکل در مستندی از شبکه افق طرح پزشک خانواده از آغاز تاکنون درمان نازایی با طب سنتی گفتمان سلطنت طلب در ایران جایگاهی ندارد فرهنگستان برای زبان فارسی چه کرده است؟ یائسگی زودرس در بانوان و تدبیر طب سنتی تدابیر طب سنتی برای درمان ناتوانی قوای جنسی «سوران» به افق می‌آید بررسی نهضت احیای واحدهای اقتصادی در «عیار» شبکه افق لاستیک هم کالای سرمایه‌ای شد! اروپایی‌های همیشه بد عهد یاد شهدای حرم شاه چراغ در مستندهای شبکه افق/ باکس‌های مستند افق رنگ و بوی دفاع مقدس می‌‎گیرند تدبیر رهبری محاسبه طراحان اغتشاش را بر هم زد درمان دردهای عضلانی با طب سنتی از نهضت سوادآموزی تا پزشکی! چرا روایت‌ رسانه‌های ضدایرانی باورپذیر می‌شود؟! اهمیت مراقبت از پوست در طب سنتی داستان «ولایت عشق» در افق بیمه‌ای رایگان یا با حداقل قیمت برای همه ایرانی‌ها همراه با شبکه افق به دنبال «گمشده‌ای که پیدا بود» تصویرسازی «قطعه‌ای از بهشت» در شبکه افق «قرار روز شانزدهم» با مردی که حلب آزادی‌اش را مدیون اوست نگاهی متفاوت به جنگ در مستند «سیزده پنجاه و نه» ورزش، بهترین تدبیر برای سلامت انسان وظیفه برخی بانک‌ها تعطیل کردن واحدهای صنعتی است! بررسی چرایی کاهش عرضه و رکود مسکن در تهران انرژی‌زاها مخل زندگی زناشویی و باروری! جریمه‌های دیرکرد تسهیلات بانکی کجا می‌رود؟ درگیری ارمنستان – آذربایجان به ضرر ایران است!

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها